Skip to main content
Technologie

ZERON

Beheersoftware

Met de bijna gelijktijdige overname van Zeron en de asset deal waarbij we de producten Syndesk en Rentdesk van Netropolix kochten, werden we eigenaar van de software die ongeveer de helft van alle professionele Belgische syndici en rentmeesters dagelijks gebruiken in hun bedrijfsvoering. Dit aandeel geeft ons een hefboom om structureel te investeren in de digitale transformatie van deze sector.

Het is immers de visie van Zeron dat slimme digitale technologie de drijvende kracht zal zijn achter de professionalisering van de hele gebouwenbeheer-branche. Belangrijk hierbij is dat we dit realiseren zowel voor als samen met alle spelers in de markt. Als echte client champion, betrekt Zeron actief haar klanten bij het bepalen van de features, integraties of services die het prioritair ontwikkelt.

Op deze manier blijft Zeron de toonaangevende softwarepakketten leveren voor professioneel gebouwenbeheer. Pakketten die syndici en rentmeesters ontlasten van tijds- en arbeidsintensieve taken en die mede-eigenaars een transparant inzicht geven in de toestand van hun vastgoed.

Het sluitstuk van de digitale transformatie is Dobby. Meer dan een gebruiksvriendelijke app die mede-eigenaars connecteert met hun syndicus, is het een allesomvattend ecosysteem voor mede-eigendom waar bijvoorbeeld ook leveranciers van nutsvoorzieningen, herstellingswerken of schoonmaak hun diensten aanbieden. De app is de centrale plek waar iedereen die met mede-eigendom te maken heeft, elkaar kan vinden.

In portfolio sinds 2021
Aantal syndicus klanten 180
Aantal rentmeester klanten 170
Aantal VME’s 17.500
Toon meer verhalen