Skip to main content
Bouwsector

Stessens NV

Nieuwbouw en renovatie.

De eerste acquisitie van Castelmore was de Stessens bouwgroep. Deze familiaal geleide onderneming had al een goede reputatie opgebouwd in de Kempen en ook daarbuiten. De familie zocht een overnemer om het bedrijf verder te laten groeien en het dagelijks management over te nemen. Voor Castelmore was dit een uitgelezen kans om, met zowel eigen middelen als met steun van een bank, hun ondernemersdroom waar te maken.

Castelmore neemt tot op vandaag nog actief deel in de operationele leiding van het bedrijf. Sinds de overname realiseerde de onderneming een succesvolle omslag naar digitalisatie en ontwikkelde het meer gestroomlijnde processen en een professionele managementrapportering. Dit leidde niet enkel tot een mooie groei, maar ook tot een stabiele organisatie met een competent in-house management.

Ondertussen werd op en rond de site van Stessens verder gediversifieerd door de overname van twee bijkomende bedrijven. Naast nieuwbouw behoren nu ook verbouwingen, renovatiewerken en interieurarchitectuur en -bouw voor retail en kantoren tot het aanbod van de groep.

Door de opgebouwde know-how en de omvang van de bouwtak, zorgt deze 100% participatie voor de nodige stabiliteit in de Castelmore portefeuille.

In portfolio sinds 2013
Omzet 25-30 m €
Toon meer verhalen